xcounter
Calendar Icon

Кривий Ріг для мене - це як зобов'язання перед жителями міста

17.03.2016 12:58

Ми занадто часто скидали владу і вибирали ще гірших пройдисвітів. Для мене важливо, щоб Кривий Ріг став історією успіху для країни.

Тому що післямайданна Україна - це приклад розчарувань, коли люди не бачать реальних змін. Дуже багато українців з надією дивилися на криворізькі події, які тривали 4 місяці.

Зараз важливо, щоб людям, які підтримували зміни в місті, не говорили: ну що, домайданилися?

Щоб бачили: вийшло, є зміни, є підтримка городян. Щоб люди могли домагатися вирішення питань, яких в інших містах не можуть домогтися. Я хочу, щоб Кривий Ріг став однією з точок змін в країні.

З цієї точки зору мерство для мене є цікавим. Тому що я йшов в політику не для того, щоб бути мером Кривого Рогу, заступником керівника парламентського комітету і не для того, щоб бути народним депутатом. Я йшов у політику, щоб ми створили потужну, українську, сучасну державу для людей. А для цього потрібно демонтувати систему і на її місці створити іншу.

Тому Кривий Ріг для мене - це як зобов'язання перед жителями міста, так і перед всіма іншими українцями. Якщо таких точок змін буде декілька, то ми швидше країну з цього шляху зможемо зіштовхнути

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини