xcounter
Calendar Icon

Результати візиту Порошенка до США

01.04.2016 16:18

До перемоги ще далеко, але американці підганятимуть до неї не квітами і компліментами, а умовами і копняками.

Результати такі:

1) підтримка триватиме, але ....

2) новий уряд має продовжувати жорстку монетарну політику та демонструвати дієву боротьбу з корупцією

3) цікавий поворот – вкотре офіційно обговорювалася перспектива міжнародної безпекової місії на Донбас – це, якщо, хочете і є альтернатива Мінським угодам, яким поки немає альтернативи. Наврядчи Захід поки на таку місію згодиться, але тепер завжди що є Заходу запропонувати у відповідь, якщо хтось там говоритиме про одностороннє виконання Мінських угод Україною.

Окрема тема - стаття у The New Youk Times, яка вражає не стільки змістом, а деталізацією. Можу впевнено сказати, що в уявленні більшості американців Україна знаходиться десь посередині між Алабамою і Китаєм. І лише незначна частина громадян знає, що Україна - в Європі поряд з Росією. Ті подробиці внутрішньої української політики, включно з прізвищем наступника Шокіна, чітко вказують на те, що цільовою аудиторією статті були, м’яко кажучи, не тільки американці, а у її підготовці явно брали участь зацікавлені у внутрішніх розкладах українці. І це питання особистого смаку вважати добрим чи поганим таку увагу до України певно найвпливовішого видання світу.

І наостанок підсумую, що якби до України не залишався високий інтерес, то з Порошенком ніхто би не зустрічався і грошей би не давав.

А для любителів ‪перемоги‬ зазначу, що до перемоги ще далеко, але американці підганятимуть до неї не квітами і компліментами, а умовами і копняками, - і так аж до самого омріяного єврощастя.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини