xcounter
Calendar Icon

Трохи вранішніх новин

08.04.2016 09:05

​1. 61,1% голландців, з тих, що взяли участь в референдумі (явка 32%), проголосували проти Угоди про асоціацію між Україною та ЄС на референдумі 6 квітня. Після цього варто додати кілька коментарів:

Порошенко - Це є атака на єдність Європи, атака на поширення європейських цінностей. Про це також свідчить і дискусія, яка була розгорнута напередодні референдуму. Тепер слово за урядом, парламентом, політиками Голландії. Впевнений, що стратегічно це подія не є перешкодою на шляху України в Європу.

Уряд Нидерландів - Уряд сьогодні обговорить підсумки (референдуму щодо УА України з ЄС - ред.) і проведе консультації з парламентом. Далі уряд Нідерландів буде вести переговори з партнерами з ЄС і урядом України. Цей процес займе деякий час, для того щоб можна було знайти рішення, яке задовольнить усі сторони

Клімкін - Результати референдуму в Нідерландах не вплинуть на практичне застосування Угоди про асоціацію України з ЄС.

Кремль - Це абсолютно внутрішня справа Нідерландів, але це показує ставлення громадян Нідерландів до Угоди про асоціацію з Україною. Значить, у них є питання і недовіра, і вони сигналізує про це, але втручатися як-то ми не вважаємо можливим

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер - засмучений результатами референдуму в Нідерландах щодо Угоди про асоціацію України з ЄС. Результати референдуму в Нідерландах не вплинуть ані на асоціацію, ані на політику ЄС щодо зближення з Україною.

Оланд та Меркель - Франція та Німеччина продовжуватимуть підтримувати асоціацію між Україною та Євросоюзом, незважаючи на результати референдуму в Нідерландах.

Світовий банк - результат референдуму в Нідерландах не вплине на економіку України.

2. У компанії Rothschild Trust підтвердили інформацію про те, що угода про призначення Rothschild Trust довіреною особою (trustee) в "сліпий траст" з управління часткою нинішнього президента України Петра Порошенка у кондитерській корпорації Roshen було підписано 14 січня 2016 року. "В результаті 12-місячної підготовки відповідну угоду про довірче управління було укладено 14 січня 2016 року...

Угоду було складено у відповідності з міжнародними стандартами передачі політиками активів в траст на час державної служби", – наголошується в повідомленні. Цікаво, скільки піде часу на те, щоб зявилися нові розслідування, які б доводили, що заява Ротшильдів – то брехня? Траст з 200-річною історію банально підкупили конхветами та пастілой.

3. Коаліція, яка формується на базі БПП та "Народного фронту", вже нараховує близько 230 депутатів. Про це новоспечений депутат від БПП Олександр Бригинець заявив "Укрінформу". Так-так, вам не примарилось. Бригинець знову в Раді. Тож знову чекайте трешові новини з кулуарів та зливу інформації з закритих засідань ВР.

4. Спецпідрозділ "Дніпро 1" ввели в район незаконного видобутку бурштину на Рівненщині, де останнім часом були зафіксовані масові сутички місцевого населення з правоохоронцями.

5. Глава Нацполіції України Хатія Деканоідзе заявляє, що реформу поліції можуть звести нанівець рішення судів про поновлення на роботі працівників МВС, які не пройшли переатестацію.

6. Європейський банку реконструкції і розвитку виділить Україні 75 млн євро на програми підвищення енергоефективності. Про це заявила міністр фінансів Наталія Яресько під час презентації нової програми ЄБРР з підтримки енергоефективної модернізації житла "IQ energy", передає прес-служба Мінфіну.

7. Японія готова надати грант у розмірі $60 млн для модернізації турбін Трипільської та Зміївської теплоенергостанцій (ТЕС), що входять в держкомпанію Центренерго

8. Між Польщею і Україною зняті обмеження на частоту регулярних польотів між країнами.

9. Кабінет міністрів України погодив виділення 300 млн грн держкоштів для фінансової підтримки агропромислового комплексу шляхом здешевлення кредитів. Гроші спрямують на здешевлення відсоткової ставки для малих і середніх сільськогосподарських підприємств.

10. Фонд Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) через Ощадбанк запустив програму кредитування соціальних підприємств в Україні під 5-10% річних. Кредити будуть видавати протягом трьох років, загальна сума – 100 млн грн. Одну позику будуть видавати в межах від 250 тис. грн до 2,5 млн грн.

11. Сєпери вночі знову кошмарили промку біля Авдіївки. Як раз після того, як позиції наших хлопців відвідали Кривавий Пастор та Міністр оборони. Судячи з реакції в мережі, в сєпарів знову не вийшло. Повідомляється про мінімум один спалений сєпарський танк та чисельні втрати сєпарів в живій силі. Про втрати ВСУ поки інформації немає. Але наші продовжують стояти на своїх позиціях.

12. Фрегат ВМС ЗС України "Гетьман Сагайдачний", фрегат і корвет ВМС Туреччини TCG "Salihreis" і TCG "Bartin" провели в Чорному морі тренування PASSEX.

Раша тудей/Раша гудбай

1. Не встигли в Кремлі порадіти, що громадяни плювати хотіли на офшори і їх це не парить, і тут така новина. США вивчать документи з розслідування ICIJ про офшорні компанії, щоб отримати інформацію про тих, хто міг допомогти російським компаніям і фізичним особам ухилитися від санкцій. Їх можуть внести в новий список санкцій.

2. В США не коментують інформацію, що СУ-22, який був збитий в Сирії, було збито саме з американського ПЗРК. "Ми, Сполучені Штати, не володіємо інформацією, яка б підтвердила, що літак був збитий силами опозиції та ще й з американського ПЗРК». «Ми не поставляємо туди зброю. Напряму не поставляємо» - додали в Держдепі.

3. Найбільша в Болгарії приватна газорозподільна компанія "Овергаз" подала до суду на компанію "Газпром експорт" за призупинення (у грудні 2015 року) постачань палива.

4. Генеральна прокуратура РФ вимагає від ватажків "ДНР" Олександра Захарченка та Олександра Ходаковського повернути Росії гроші за вкрадене ними пальне. Про це повідомляє Розвідуправління Міноборони України. Це неловке відчуття, коли дешева хвойда тебе не тільки заразила, а ще й обікрала.

5. Кількість тих, хто незадоволений своєю зарплатою, збільшилася до 75%, при цьому 40% росіян часто не вистачає грошей до зарплати. Про це свідчать дані опитування ФОМ. Тобто уявіть, на скільки в людей в макітрах дроти коротить, якщо 75% незадоволені економічним станом, але 85% люблять Путяшу? Це якби їх здоровенний дядько бив по рожі великим дручком, а вони б того дядька все одно любили та жалілися йому на той дрючок – бо може дядько не знає про те, що їм той дрючок регулярно у рожу прилітає?

6. Арбітражний суд Саратовської області відмовився розглядати позов жителя міста Балаково Миколи Суворова, який вимагав усунути від займаної посади президента Росії «за разграблєніє Росії». А могли б трохи інтригу потримати.

7. Схоже кремлівські педофіли реально бояться державного перевороту. З початку Путяша створив для себе власну армію та назвав її Нацгвардія. Потім їй дали право стріляти без попередження в мирних людей. А тепер ось це - З Росії буде заборонений виїзд тим, у кого є незнятої судимість за екстремізм, а влада зможе вводити режим КТО при загрозі насильницького захоплення влади. Це випливає з внесених антитерористичних законопроектів.

8. Головний пропагандист Кремля, гендиректор МІА "Росія сьогодні" Дмитро Кисельов розповів, що його племінник воював на боці бойовиків на Донбасі. "Там працюють добровольці з різних країн світу, ми їх показували. Там, наприклад, воював мій племінник. Він живе в Німеччині, у нього німецький паспорт. Він з німецьким паспортом поїхав воювати туди. У Горлівці чи десь, він мені показував фотографії", - сказав він представникам ЗМІ в Мінську.

Доброго ранку, Хунта!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини