xcounter
Calendar Icon

Інструктор батальйону «Донбас»: Ми звільняємося зі збройних сил і створюємо політичну організацію

29.04.2016 15:09

Два роки війни позаду. Ми довго готувалися до цього моменту.

Брати і сестри! До вас звертаються хлопці, яким Україна стала особистою долею. За минулі роки ми були активістами, повстанцями Майдану, солдатами. Були там, де цього вимагала наша совість і обов’язок, і тепер знову опинилися на роздоріжжі. Перебуваючи на фронті, служачи державі, ми більше не бачимо змоги завадити реваншу московських сил всередині України, і не можемо протидіяти окупантам ззовні. Маючи важку зброю і бойовий досвід, ми не можемо нічого,крім як мовчки спостерігати, як ворожі колаборанти продовжують керувати землями, звільненими ціною життів наших братів, як зрадники й злочинці повертають собі владу, а на вулицях наших міст знову з’являється ворожа символіка. Очевидно, ситуація в чергове вимагає від нас принципового рішення.

У нас був час все обдумати і зважити. Отже, ми звільняємося зі збройних сил і створюємо політичну організацію.

Ми дійшли висновку, що з усіх форм боротьби зараз актуальна масова партія. Ми б приєдналися до якої-небудь вже існуючої партії, але щиро не бачимо жодної, яка відповідала б нашим переконанням, нашим уявленням про принципи й честь. Отже, ми піднімаємо власний прапор.

Ми самі себе призвали на цю війну, отже, самі і визначимо, коли настане час її закінчити. Якщо вже ми не загинули на революції, нас не знищив фронт і полон, очевидно, для чогось Господь нас вберіг. Тож ми сподіваємося на нього і на українців, які довели, що перемога можлива навіть тоді, коли не можлива.

Ми обрали собі ім’я – «НОВИЙ ВОГОНЬ». Докладно, по пунктах визначили, чого саме хочемо досягти, уклали програму, розписали історичні причини нашої ідеології, вирахували далекосяжні плани, – вийшла ціла книга, написана під час служби.

Поки що у нас в активі невелика група ветеранів, а також багато друзів в тилу, які готові були б приєднатися, але поки не вірять, що у нас щось вийде. Олігархів з нами нема.

Майдан довів, що тільки широка народна підтримка є справжнім гарантом успіху. Тож ми шукаємо соратників, однодумців і помічників. Наразі нам треба опублікувати книгу (вона, звісно, незабаром буде викладена в інтернет, але все одно мусить втілитися на папері, це важливо) і організувати першу публічну зустріч в Києві.

Друзі, якщо маєте пропозиції, пишіть на [email protected] . Якщо хочете фінансово допомогти нашому починанню, номер картки –5168755600768929. Надрукуємо прапори і купимо квитки до Одеси, нас тамскоро чекають перші справи.

З повагою, Дмитро Різниченко, громадський активіст, блогер Mihail Lermontov-Nikolov, підполковник та решта хлопців.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини