xcounter
Calendar Icon

Звільняти мало. Необхідно садити

11.05.2016 17:01

Зняття з посади не покарання - це путівка на відпочинок.

На засіданні Кабінету міністрів України в середу буде прийнято рішення про звільнення керівника Державного агентства лісових ресурсів України (Держлісагентство) Олександра Ковальчука, заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

«Окреме питання – це питання вирубки лісу. Про масові вирубках мені доповів міністр екології. Люди буквально кричать про допомогу, і тут необхідна дуже швидка реакція уряду… Сьогодні буде прийнято рішення про звільнення керівника “Укрлісу”. Але це тільки організаційне рішення...

Правильне, але беззубе рішення. Протягом всього 2015 року я особисто неодноразово звертався і до Уряду, міністра АПК і в прокуратуру з інформацією про масову вирубку лісів. Фракція Самопоміч вимагала звільнення Ковальчука.

Але не тільки за "вирубування". У Держлісагентствi тотальна корупція. Звільняти мало. Необхідно садити. Тому що вирубка лісів це ще й сотні мільйонів що потрапляють у кишені чиновників. Це купівля посад. Це депутати, які кришують "лісові справи" по областях України. Це преференції на вивезення лісу та квоти "своїм підприємствам". Це "доля" прокурором і поліції які "закривають очі"

Звільняючи одного і залишаючи інших не тільки на свободi, але і на посадах, влада породжує відчуття безкарності у негідників. Безкарність - породжує вседозволеність. Зняття з посади не покарання - це путівка на відпочинок. Насолоджуватися вкраденим.

На жаль вони це зрозуміють лише тоді коли їх самих почнуть вирубувати як ті ліси...

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини