xcounter
Calendar Icon

Боги (любі друзі) боргів не повертають?

11.07.2016 09:46

На вихідних кілька фермерів розповіли сумну історію про долю вкладників банку "Київська Русь".

Не таємниця, що банком керували друзі Віктора Ющенка і банк вважався доволі активним та стійким до фінансових випробувань. Проте,кілька серйозних отримувачів кредитІв, вже із категорії "любих друзів" Порошенка,відмовилася повертати ці борги. Говорять, що "допоміг" "Київській Русі" і Порошенко. ПІсля звернення колишніх Президентів та інших відомих людей до Гаранта з проханням повпливати на своїх недоброчесних друзів...із банка перевели свої рахунки низка впливових бізнес-структур і Нацбанк заявив про введення тимчасової адміністрації.

В результаті банк "Київська Русь" на ліквідації, вкладнии (серед яких велика кількість фермерів, підприємств АПК)без своїх грошей, а друзі Президенти з чужими грошами в кишені!Бо як любили казати донецькі: лохам борги повертати - себе не поважати ; а нині - "любі друзі" Порошенка кажуть більш пафосно і по-європейськи: боги боргів не повертають.

P.S. За логікою, в кінці я мусив би написати таке: звертаюся до НБУ та правоохоронних органів.. А зміст? Отож, звертаюся до ЗМІ та експертів з проханням провести громадське розслідування справи ліквідації "Київської Русі".

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини