xcounter
Calendar Icon

Чернігівські уроки проміжних виборів або чому кандидат від партії Порошенка не подолав 1%

18.07.2016 11:39

Електоральні можливості протистояти владі й грошам були більш анїж значні

Так сталося, що низка партій та громадських організацій Чернігівщини звернулися до мене з пропозицію взяти участь у проміжних виборах до Верховної Ради. Я запропонував формат визначення єдиного кандидата від українських, демократичних і опозиційних до влади партій. Доки йшло обговорення як це зробити, більше десятка таких партій чи самовисуванців вже зареєструвалися кандидатами. За таких обставин я відмовився від участі у виборах, бо не треба було бути професором з політичних наук, щоб за таких умов передбачити результат.

Отож, я переконаний, що навіть при застосуванні адмінресурсу влади, роздачі грошей і подарунків можна було б спокійно перемогти неофіційного, але реального кандидата від Порошенка-Березенка-Кононенка-Атрощенка.....Микитася!

Аналізуємо попередні результати: Юрій Власенко від "Батьківщини" посів друге місце - 25.40%й відстав на 9%від першого місця, на третьому представник Радикалів - 7,57%, на четвертому кандидат від "Самопомочі" - 4.9%..на 7 місці Євген Фірсов - 3.55%...на 10 - "Демал"янс" - 1.67, на 11 - "Свобода" -1.62.

ЯК бачимо, електоральні можливості протистояти владі й грошам були більш анїж значні!

Тепер про певні парадокси нашої політичної культури.

Влада, щоб приховати свого справжнього кандидата висунула офіційного,але нікому не потрібного! Але в протоколі ЦВК чорним по білому читаємо: кандидат від Блоку Петра Порошенка Сергій Гарус посів 13 місце й набрав 0.49 відсотка. Отож, така тепер офіційна підтримка партії Порошенка на Чернігівщині, згідно сайту ЦВК.

Здивувала й партія Сакваралідзе і К. в майбутньому партія Сакаашвілі. Коли в Чернігові балотувався Березенко, то Сакаашвілі знайшов час підтримати його, коли Фірсов ,якого партія підтримала, то часу не знайшлося.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини