xcounter
Calendar Icon

Порошенко дав чітку відповідь щодо позиції України

19.09.2016 12:12

​Трохи вранішніх новин.

Трохи вранішніх новин

1. На Донбасі з полону бойовиків звільнено Володимира Жемчугова і Юрія Супруна.

2. Українські герої - паралімпійці завоювали 117 медалей на Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. У загальнокомандному заліку збірна України зі 117-ма нагородами (41-37-39) зайняла третю сходинку.

3. Олександр Усик здобув титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO. У поєдинку проти Кшиштофа Гловацьки. Окрім того, що Усик завоював пояс, він ще й побив рекорд легендарного Евандера Холіфілда, ставши чемпіоном світу у крузервейті вже у десятому поєдинку.

4. "Жодного кроку вперед до того, як російська сторона не пройде власну відстань на шляху безпекових заходів. Якщо ми закриємо кордон – не буде конфлікту в Україні. Заберіть окупаційні війська, заберіть зброю. Ми врегулюємо все." - Порошенко дав чітку відповідь щодо позиції України в питанні виконання Мінських домовленостей. «Ми ніколи не приймемо і не будемо торгувати Кримом за гарне рішення на Донбасі. Крим – це українська територія» - додав Президент.

5. В розгорнутому недільному номері видання "Washington Post" представили світлини українських героїв, які відстоюють Незалежність України і стоять на захисті свободи і демократії. "Подивіться уважно на обличчя героїв" - лунає заклик зі шпальт одного з найавторитетніших американських видань.

6. США, Данія, Швеція, Румунія, Литва не збираються визнавати вибори в Державну думу Росії на території окупованого Криму.

7. За результатами роботи контррозвідки під слідством зараз знаходяться тринадцять осіб, яких підозрюють в роботі на російські спецслужби. Серед підслідних заступник начальника штабу АТО, підполковник Нацгвардії, співробітник відділу кадрів військової частини і військовий ЗСУ.

8. Юрій Луценко прийняв рішення про скасування постанови про закриття кримінального провадження стосовно киянина Станіслава Толстошеєва, який підозрювався у скоєнні смертельної ДТП на Лівобережній.

9. Вища рада юстиції під час засідання прийняла рішення внести подання до Верховної Ради про звільнення 169 суддів.

10. Благодійний проект Ватикану "Папа для України" на підтримку постраждалих від війни українців зібрав по всій Європі 8 мільйонів євро.

11. Міжнародний валютний фонд очікує зростання ВВП в Україні до 2,5% у 2017 році та до 4% до 2021 року.

12. Українські аграрії тіснять США і Канаду на ринку Мексики.

13. Україна у січні-серпні 2016 року експортувала сигарет, сигар та цигарок на 163 млн 933 тис. дол., тоді як імпорт відповідної продукції за звітний період становив 55 млн 146 тис. дол.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини