xcounter
Calendar Icon

Депутати вдарять по друзях України

06.10.2016 10:42

​В парламенті розглядатиметься законопроект про те, як посадити в російську тюрму Бориса Гребенщикова і Андрія Макаревича.

Законопроект 4303 авторства Миколи Княжицького пропонує доповнити ст. 3 закону "Про гастрольні заходи" вимогою до російських акторів і співаків перед гастролями в Україні "надати письмову заяву про засудження окупації території України державою-агресором". Форму заяви має затвердити Кабмін. Без такої заяви гастролі акторів і співаків з Росії пропонується заборонити.

В Російській Федерації заява про засудження дій режиму Путіна - навіть усна - прирівнюється до екстремізму і карається ув'язненням на великий термін. Тобто, одразу по поверненню на батьківщину всім, хто її підписав, гарантована тривала прописка в Лефортово і друзі у смужку. Замість того, аби вимагати від Служби безпеки заборонити в'їзд одіозним кобзонам и ко, депутати вдарять по друзях України, яким і без того важко бути "білими воронами" в тоталітарній країні.

КІНО

Неможна буде показуати фільмів, кожен з учасників якого, якщо він з Росії, не напише таку саму письмову заяву. В законі так і написано: "кожен з учасників", а не акторів чи режисерів! І "тих, хто має походження держави-агресора", а не громадян. От уявіть - є в титрах якогось голівудського фільма відеоінженер з російським прізвищем, який народився в Рязані. І все, хана фільму. Йому не дадуть українське прокатне свідоцтво, бо інженер не підписався під засудженням окупації Криму.

ТЕЛЕВІЗОР

Забороняється транслювати музичні твори, якщо хоч одни з його авторів є громадянином РФ і про нього "відсутні достовірні дані, що цей автор (співавтор) або виконавець (співвиконавець) публічно висловлювався про засудження окупації території України державою-агресором". А як це "відсутні достовірні дані"? В кого відсутні? В автора законопроекту Миколи Княжицького? В законі про це нічого не написано.

Фіг би з нею - російською попсою, але за що має бути покараний цілий колектив групи "Ундервуд", який написав пісню "Скажи мне, чей Крым - и я тебе скажу, кто ты", але жодного разу ніде не заспівав "путінх¥йло"?

Короче, моралі цього поста нема. Окрім хіба що "скажи мені, який твій закон - і я тобі скажу, хто ти".

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини