xcounter
Calendar Icon

Мораторій на продаж землі - збереження корупції і звичайний популізм

07.10.2016 14:45

Бажання політиків задовільнити маси, замість того щоб дослухатися до експертів і господарників, вчергове наблизилися нас до практик середньовіччя!

Я зараз у Сполучених Штатах, тому новини дізнаюсь з запізненням і вибірково. Чесно кажучи, черговий мораторій на продаж землі не став несподіванкою. Але досить дивно було спочатку читати обіцянки уряду запровадити ринок землі, а потім бачити як дупутати БПП голосують проти власних ініціатив. Чи влада більше не має більшості? Чи корупційні мільярди зароблені на земельних аферах перемогли здоровий глузд?

Вільному ринку землі альтернативи немає! Якщо хтось боїться олігархів або іноземців - обмежте кількість землі якою може володіти особа! Якщо страшно, що землю продадуть за копійки - встановіть мінімальну ціну продажу! Це Європейський досвід впровадження ринку, а мораторій - це збереження корупції і звичайний популізм!

І на останок, я десь знайомився з соціологічним дослідженням, яке показувало що продажу землі боїться 90% всього населення України. А вимірювання ставлення до ринку землі, серед людей які безпосередньо працюють на землі, показало що 90% з них підтримують вільний продаж. Тому, бажання політиків задовільнити маси, замість того щоб дослухатися до експертів і господарників, вчергове наблизилися нас до практик середньовіччя!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини