xcounter
Calendar Icon

Кришувальщики і перевертні з МВС нікуди і не уходили

15.11.2016 09:03

​От кажуть, що зараз в МВС стрімко піде відкат до «старої системи», повернуться кадри захарченка, повилазять кришувальщики та перевертні в погонах.

Але справа в тому, що вони, ці кришувальщики і перевертні, нікуди і не йшли.

І «міністр-реформатор» розставляв їх на потрібні посади з самого початку.

Отже знайомтесь.

Коля Черьомухін.

Заступник Голови Національної Поліції Харківської області.

«Черемуха - Зло. Он очень опасен. Он людей живьем закапывал»

«Все так и есть. Только открыто против него выступать я не могу. Мне страшно»

«Я не понимаю почему Аваков достал со свалки истории настолько замараного человека. Скорее всего у него очень важная миссия здесь. Скорее всего взять под контроль и развалить добровольческое движение. С чем он довольно таки успешно справляется»

Мої харківські друзі та знайомі, чомусь про Колю говорять дуже знехотя.

Але давайте говорити.

Почнемо з офіційної біографії, далі плавно перейдемо до неофіційної.

У 90-х Коля займав посаду начальника карного розшуку м Харкова, начальника київського УБОЗу. У 2004-2005 роках обіймав посаду першого заступника начальника управління СБУ в Харківській області.

У 2004 недовгий час обіймав посаду заступника начальника УБОЗ України.

У 2005 заступник начальника У СБУ у Харківській області.

2014 – 2015 – радник міністра Авакова

У жовтні 15-го Аваков призначає Колю заступником начальника Харківської міліції. Коля відповідальний за роботу спецбатальйонів МВС (полк Харків, Східний Корпус…).

Давайте тепер перейдемо до іншого.

1993 рік – Коля, разом з кримінальним авторитетом «Батоном» приймають участь в обналі 600 млн. карбованців. За прикриття афери Коля, ніби-то, отримує 60к$.

1994 рік - Група шахраїв отримує в «Приватбанку» кредит 4,6 млрд. карбованців. Гарантом угоди виступає ломбард, директором якого був Скуратович (кличка «Фашист»), а головбухом Китайник (кличка «Горбатий»). Кредит надавався декільком підприємствам, в тому числі і фірмі «Флінт і Бармалей», власником якої був Скуратович. Після отримання кредиту ломбард, заднім числом, ліквідує договір, за яким він виступав гарантом кредиту, і претензії від банку приймати відмовивляється. Кришу цьому кидалову забезпечував Коля.

1994 – Коля, для отримання потрібних йому показів, заподіяв тілесні ушкодження Даниловій Ірині, незважаючи на висновки СМЕ прокуратура виносить відмову в порушенні кримінальної справи.

У тому ж році Коля з трьома підлеглими, погрожуючи зброєю, увірвався в будинок, де проживав директор «Будинку меблів» і під виглядом обшуку вимагав матеріальні цінності. Дружині директора заподіяні тілесні ушкодження, які підтверджують висновки СМЕ ...

У публікації «Ментоград» на Українській Правді, датованій 2001 роком, згадується Назакет Келчевська, яка розповіла про тортури, які застосували співробітники міліції на чолі з начальником карного розшуку Черьомухін, домагаючись від неї зізнання. У тому числі і групове згвалтування, вчинене шийкою розбитої пляшки.

Почитайте «Ментоград», там дуже познаватєльно про Колю.

В ЗМІ того часу (Обозреватель, Дзеркало тижня, АТН, Орієнтир) йшлося про причетність Колі до гучних злочинів (в тому числі, про зв'язок з кілером, який дивним чином підірвався біля харківського Будинку проектів). Йшлося про незаконне ведення бізнесу та організацію несанкціонованих стежень. Йшлося про зв'язок з кримінальними авторитетами Чечні і Інгушетії, вимагання та рекет. Уся ця інформація легко знаходиться. Там дуже багато.

І про зв’язок Колі і Авакова, ще десь з нульових.

І про дружньо-діловий зв’язок Колі і лідера «Оплоту» Жиліна, теж десь з того періоду.

Саме завдяки старанням Колі, нині дохлий сепаратист свого часу був відряджений в облуправління СБУ.

У 2005 році Коля став одним з фігурантів гучного розслідування "Обозревателя" під назвою "Перевертні в погонах". Журналісти звинувачували Колю в організації тортур, вбивств і в підтримці різних злочинних авторитетів. Більш того, в тій же публікації кореспонденти заявили, що правоохоронець має три громадянства: України, Чехії та Польщі.

Потім Коля різко пропав.

З’явився в 2014 в якості … радника міністра Авакова. Далі зам. начальника Главка області.

Атестацію Коля, за моїми данними, не пройшов. На першій співбесіді був, комісія направила на поліграф і … все.

Правда враховуючи дірявий Наказ 1465 про атестацію і відвертий саботаж ментівських кадровиків – Коля може залишатись на посаді у такому статусі скільки завгодно. Або можливо уже «домучив» атестацію у якійсь «тринадцятій комісії».

По суті, зараз, на Колі замкнуті усі спецпідрозділи регіону.

Запам’ятався Коля ще тим, що їздив харковом на Dodge Ram з лівими синіми номерами. Коли почали діставати журналісти «включив дурачка» і причепив цивільні.

Задекларував пару квартир... три літака, кайен, хаммер, додж рам і ще трішки

Реформи Авакова. Моя Нова Поліція. Ага.

Запліснявілого старого мокрушніка в крісло замначальніка області. І всім пох.

Репост злить Колю. І міністра-"реформатора".

Шатун!

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини