xcounter
Calendar Icon

Владі вигідна війна на Донбасі

24.11.2016 14:24

Вчора на ефірі я остаточно в цьому переконався.

Коли я запропонував перекрити воду, заборонити торгівлю і взагалі зайняти більш жосткішу позицію, представники влади вдалися до маніпуляцій. Вони кажуть, що не давши воду у частину попаснянського району, ми отримаємо долар по 100, вбивство полонених і взагалі спровокуємо третю світову війну!

І на кожен аргумент, мені розповідали чергову жахливу історію. І це зайвий раз переконує, що поки йде війна владі набагато легше контролювати громадську думку. Маніпулювати свідомістю, відволікати увагу, піаритись і заробляти - ось що насправді лежить у владній стратегії "закінчення війни".

Хтось взагалі розуміє яка у влади позиція щодо окуповоної території? І чи є вона взагалі? Популярна чи не популярна, хоч якась? Чому після 3 років війни ми і досі не можемо прийняти рішення, чи повинні ми давати туди воду?

А жорстких позицій в нас немає, тому що з ними все стає набагато складнішим. Стане важче домовлятися про контрабанду вугілля, про торгівлю алкоголем і табаком, про контрабанду російського пального і багато інших речей.

Тільки платимо за відсутність позицій ми з вами, а ще більше - наші заручники. Владні бариги не схильні до сміливих позицій, коли мова йде про людей, інше діло, коли йдеться про гроші.

Тому, така війна як зараз триватиме до того часу, поки Путіну і Порошенко це буде вигідно.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини