xcounter
Calendar Icon

Національне, суспільне телерадіомовлення: від грантожерства до українськості

22.03.2017 12:51

Сьогодні настав час повернути справу створення суспільного телерадіомовлення в бік національного.

Коли історики та економісти будуть аналізувати період співпраці України з міжнародними організаціями, то з'ясують що найбільше коштів було витрачено на оптимізацію урядування, боротьбу з корупцією та створення суспільного телерадіомовлення.За останні роки в Україні створено спеціальний клас - "фахівців по освоєнню грантових грошей".

Але найсумніше навіть не заробітчанство, а те,що перекладачі на українську чи російську порад іноземців, не завжди високого гатунку, переконані,що саме ТАКІ РЕФОРМИ Й ПОТРІБНІ УКРАЇНІ!

Так і в справі творення суспільного телебачення та радіо група фахівців за грантові кошти активно веде Україну в бік космополітичного за змістом, експериментального за принципом організації роботи й авторитарного за характером ухвалення рішень медіа.

Сьогодні настав час повернути справу створення суспільного телерадіомовлення в бік НАЦІОНАЛЬНОГО, що означає: пріоритет у пропагуванні української культури, мови, історії та традицій. Популярно кажучи, канал мусить показувати серіали не про американські парки, а насамперед про українські, а в прай-таймі демонструвати не серіали про боротьбу польського народу за свою незалежність, а перше за все про історію боротьби українського народу за свою незалежність...

Канал мусить стати дійсно СУСПІЛЬНИМ, а не урядовим, коли найважливішими стануть успіхи нашої економіки, освіти,науки,спорту, а не трансляції засідань чи нарад уряду. Журналісти СУСПІЛЬНОГО повинні ЕКСЛЮЗИВНО пропагувати героїзм, перемоги та самопожертву УКРАЇНЦІВ, а не поточну діяльність влади й чиновництва.

Сподіваюся, що нинішній ПЕРШИЙ конкурс по обранню Голови правління НСТУ, поверне Україну на правильний шлях у справі творення суспільного мовлення.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини