xcounter
Calendar Icon

Новини з Ради: борцям з корупцією віднині блокуватимуть діяльність

23.03.2017 14:27

​Отже, велкам ту декларування.

Рада ухвалила обовязок подавати е-декларації для всіх, хто прямо чи опосередковано отримує гроші з міжнародних антикорупційних проектів.

Навіщо це владі?

1. Перевести фокус з їх декларацій на наші. Тут розчаруваннячко: у більшості з нас немає тонн готівки, яєць Фаберже, храмів і коней. Співвідношення наших зарплат і маєтків у порівнянні із клептократами буде не на їхню користь. Але центральні телеканали, звісно, не будуть порівнювати наші декл із їхніми. Вони просто будуть кричати, що ганьба буржуям мати машини і квартири.

2. Заблокувати нашу діяльність. І це реальніша загроза. Декларувати муситимуть усі, хто здають нам офіси, друкують брошурки і так далі. Закон сформульований достатньо широко.Нам просто будуть відмовляти в наданні послуг.

3. Дати НАЗК нарешті показати результат у перевірці декларацій - наших із вами декларацій.

4. Дати прокуратурі простішу можливість переслідувати нас кримінальними справами: як декларанти ми підпадаємо під кримінальну відповідальність за брехню (в розумінні прокурорських) в декларації.

Ми з колегами в Центр Протидії Корупції готові декларувати. Більше того, ми ВЖЕ декларуємо. Декларація голови правління Центру Vitaliy Shabunin давно висить на нашому сайті.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини