xcounter
Calendar Icon

Про можливу заборону абортив в Україні

31.03.2017 15:52

І чому завжди такі " ініціативи" йдуть від чоловіків- депутатів ? Як до цього ставляться іх партнерки, цікаво.

Згідно статисти, найбільше абортів роблять незаможні заміжні сільські жінки, які ще й часто страждають від домашнього насильства і пияцтва своіх чоловіків, від недоступності сучасних контрацептивів. Ось про що варто знати і думати деяким " законотворцям", що фонтанують безумними законотворчими ініціативами. А від фракціі БПП очікую офіційноі реакціі на закотворчу ініціативу іі депутата про заборону абортів.

Небажана вагітність- це й відповідальність партнера , до речі. Може, в цьому напрямку нехай деякі " законотворці" бурхливоактивні пофантазують і щось там вигадають.

А якщо серйозно, то я займаю в цьому делікатному питанні наступну позицію. Вагітність має бути бажаною, відмова від аборту має бути свідомою , за переконаннями, а не через примус і заборону, бо законодавча заборона збільшить кількість підпільних абортів і призведе до значного росту смертності і захворюваності, каліцтва жінок, сирітства. При цьому партнери, в тому числі деякі намахані законотворці, які строчать такі " законопроекти" і збираються за них голосувати, аж ніяк не постраждають і не відмовляться від свого способу життя, часто далеко не праведного.

Владі, державі варто серйозно займатися просвітницькими програмами щодо планування вагітності, контрацептиви мають бути доступними для жінки і чоловіка, і врешті реш всі мають відповідалтно ставитися і до свого здоров'я, і до здоров'я майбутніх дітей. Буде більше толку, аніж від заборон.

Я проти абортів, але це має бути вибір і усвідомлене рішення жінки. Я дуже люблю дітей і знаю сотні випадків, коди жінку від важкого кроку зупинили чиісь важливі слова підтримки. І знаю ще більше випадків, коли жінку ніхто не зупинив, навпаки підштовхували і примушували до переривання вагітності, в тому числі партнери, і це залишилося важкою психологічною травмою на все життя. Я за відповідальність партнера . Я категорично проти заборони абортів. Я за відповідне просвітництво і виховання, за усвідомлену вагітність, бажану для жінки. Я проти ханжества і заборон, які можуть мати страшні наслідки для здоров'я тисяч жінок. І чому завжди такі " ініціативи" йдуть від чоловіків- депутатів ? Як до цього ставляться іх партнерки, цікаво.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини