xcounter
Calendar Icon

​Під час прес-конференції Петро Порошенко відверто брехав і маніпулював

15.05.2017 10:45

Петро Олексійович, для вас і ваших клептократів - ми, наші колеги і друзі дійсно загроза.

1) Про ел.декларування для активістів: "Але як я і наголошував, це буде працювати з 2018 року. Зараз це не впливає на жодного громадянина.". Це брехня. Закон вже діє, включно з кримінальною відповідальністю :). Ми і наші підрядники ВЖЕ маємо повідомляти про суттєві зміни майнового стану, надавати доки на запити СБУшних шісток і т.д. і т.п. Подання декларації (яке і правду відбудеться за 2017 р.) - малесенька частина "прєлєстєй" цього закону і Порошенко про це добре знає.

2) Про непрацююче НАЗК, з питання про яке Президент відверто з'їхав. Нагадаю, що минулого сесійного тижня саме фракція БПП провалила початок розгляду урядового (!) законопроекту про зміну керівництва НАЗК.

3) Я щиро дякую Mykhailo Tkach за питання Прошенку про переслідування його критиків.

Петро Порошенко відповів: "СБУ має надзвичайні завдання з огляду на гібридну війну проти України". А можна уточнити до чого тут Центр Протидії Корупції і, наприклад, Dragon Capital?

Петро Олексійович, для вас і ваших клептократів - ми, наші колеги і друзі дійсно загроза. Гібридна війна проти України тут до чого? Ви і близько не Людовик XIV, щоб наві думати: "Деражава - це я".

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини