xcounter
Calendar Icon

Як запускається «зрада»?

26.05.2017 09:42

Ми вже звикли до великої кількості фейкових г*вносайтів, які транслюють «зраду» на своїх сторінках і ворог, або місцеві корисні ідіоти, не перевіривши цю інформацію, транслюють її далі.

Таких ми вже навчилися ігнорувати, а інформацію навчилися перевіряти.

Але є в Україні ще одна проблема – це шановані в певних кругах люди, ВІПи, якщо хочете, які транслюють цю ЗРАДУ через власні ФБ, або в інтерв’ю різноманітним ЗМІ. Причому мова не йде про ВІП політиків, які маніпулюють даними, щоб ввести в оману виборця та дискредитувати своїх політичних опонентів. Мова йде про людей, які ж самі декларують, що в політику вони не підуть під страхом смерті.

І от сидять ці ВІПи та транслюють – нікому Україна не потрібна, Європа квоти на експорт не дає, наші товари їй не потрібні, товарообіг з ЄС падає, інвестицій немає. Один такий навіть примудрився ляпнути таке на раша-ТБ.

І налітає ціла купа люду на такі пости й давай їх лайкати та перепощувати. Бо ж це ВІП сказав – ніфіга собі. Він же точно знає, як воно є.

А якби читач подібних постів витратив хоч трохи часу на Гуглення, то він побачив би зовсім іншу картину.

А саме:

- Україна суттєво збільшила продаж товарів в Європу. За січень-квітень 2017 року, порівняно з аналогічним періодом попереднього року, спостерігається зростання експорту аграрної продукції на 31,9% до $6 млрд та зменшення імпорту – на -4% до $1,4 млрд.

- Право експорту своєї продукції на територію Європейського Союзу на сьогодні мають 280 українських підприємств, 100 з яких є виробниками продукції.

- В Україні в 2016 році показник приросту робочих місць, створених завдяки прямим іноземним інвестиціям, склав 435% в порівнянні з 2015 роком.

Гугл – найкращій помічник Хунти в боротьбі зі ЗРАДОЮ

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини