xcounter
Calendar Icon

Військкомат по-визову

07.06.2017 11:50

Днями БППшно-підмартиненський чиновник-невдаха Ігор Півень погрожував силком відвезти мене в військкомат. А сьогодні, у день народження доньки, прийшли до мене аж троє охфіцерів з Дніпровсього військкомату вручати повістку.

Ескорт з камерою та пацани гопніцького виду у супроводі. Так всім вручали чи для мене замовили пакет "елітний"?

Представився з трьох людей у формі тільки один, пояснити підставу візиту і чи мені надсилали повістку поштою - не змогли. Мабуть, відповіді на мої питання не були передбачені сценарієм цієї клоунади, тому рекрутери-вояки помітно нервували.

Натомість, ескорт-хлопці чесно сказали, що вони "зрітєлі" з якоїсь організації колишніх війскьовослужбовців. Чи не з Півенської ветеранської ГОшки, утвореній у лютому цього року? Про ней трошки далі розповім.

Завтра о 9.00 запрошую всіх журналістів зі мною до Дніпровського військкомату (М. Лебедєва 14а, каб .310). Буду зясовувати, чому я по стану здоровя непридатний до служби з 2000 року в 32 роки отримав повістку.

Але щось мені видається, що весь це перформанс в ісполєнінії одного офіцера військокомату, двох осіб в військовій формі та ескорт-хлопців - не про закон.

І от чому. Ігор Півень, що погрожував мені персональною доставкою - помічник Сергія Тригубенка з БеПеПе та член правління ГОшки Апасова «Національний інтерес». Саме вони знімали гівно-фільми про ЦПК. Півень також є директором і співзасновником ГО «Спілка ветеранів військової розвідки», звідки, ймовірно, гопнік-оператор і вдоє його супроводжуючих.

Другим засновником Спілки ветеранів разом з Півнем є Пархоменко Сергій, заступник начальника філії ВГМК ПАТ ОГКХ, який скаржився на діяльність НАБУ, коли ті затримували керівника ОГКХ - менеджера екс-нардепа Миколи Мартиненко – Журило.

І хоча Ігор Півень видає з себе патріота, якого снайперська куля не зупинила, все не зовсім так, як в кіно про нього "Моя історія".

Ось вона - справжня:

У своїй декларації (головСпєц з виявлення та протидії корупції у державній еко-інспекції Полтавської області) Півень забув вказати (що є злочином): авто, на якому двічі напідпитку вліпав у пригоди і втікав з місця злочину; причетність до громадських організацій (Націнтерес та Спілка ветеранів АТО); ТОВку "БРІКС КОНСТРАКШН ГРУП", якою співволодіє разом із росіянкою. Така вона сильна ненависть до окупантів колишнього розвідувальника.

Ну і вишенька на торті:

Начальника 1 бату, 28 бригади, де служив Півень, який топить за Півня на промо-відео, взяли на контрабасі.

Цитата з судового реєстру:

"В ході проведення розслідування отримано додаткові данні про те, що до вищезазначеної злочинної діяльності причетний військовослужбовець в/ч В0095, командир розвідувального відділення-командир бойової машини розвідувального взводу 1-ї батальйонно-тактичної групи (бтрг), сержант Півень Ігор Вікторович 08.05.1974 р.н., позивний «Феррарі», який з метою отримання неправомірної вигоди, здійснював пошук перевізників вантажів в яких відсутні відповідні дозволи на перетинання лінії розмежування, та пропонував, за окремо визначену плату, організувати супроводження вказаних вантажів через блокпости, що розташовані в районі населених пунктів Новомихайлівка, Констянтинівка, Марїнка, тобто які підконтрольні ЗС України та є зоною відповідальності 1-ї бтрг в/ч В0095 та на яких відсутні КПВВ."

У мене - все, пішов збиратися у військкомат.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини