xcounter
Calendar Icon

Як Гройсман і «любі друзі» Порошенка 26 млрд не поділили

23.06.2017 09:57

Не прочитав жодного матеріалу про війнушку в парламенті. А насправді відбулися надцікаві події.

Отож, все по порядку. Гройсман зранку попросив депутатів невідкладно, тобто не читаючи і одним голосуванням погодити розподіл 26 млрд гривень, бо інакше "народ буде без зарплат і без субсидій в зимовий період". Скажу чесно, такого нахабства і цинізму по відношенню до депутатів не було ні при одному із попередніх "злочинних урядів". В результаті: ВР проголосувала зміни до бюджету ЛИШЕ ЗА ОСНОВУ і відправила Гройсмана далі шукати голоси.

Хто ж не підтримав Гройсмана і вирішив поставити на місце нахабу? Не вгадали, окрім НФ, Ляшка і ВІдродження , які давно союзники "найкращого прем"єр-міністра"; додалася Батьківщина і депутати від Коломойського. А от головна коаліційна фракція Порошенка подивувала - із 140 лише 67 за, 5 проти, 15 утрималося, 33 не голосували, 20 відсутні. Тобто. більше половини НЕ ПІДТРИМАЛИ Гройсмана. Головні опоненти уряду Гройсмана - "любі друзі" Порошенка: утрималися - Герасимов і Луценко, не голосували - Кононенко, Березенко, Гринів..Южаніна взагалі - проти.

Чому? Нині йде непримиренна боротьба між Гройсманом і любими друзями Порошенка не за народ і територіальну цілісність держави, а за гроші і посади. На кону - податкова, аграрна і земельна, геологічна і лісова...галузі; і звичайно бюджетні ресурси, зокрема в 26 млрд грн.

Чекаємо на продовження!

НЕ ВЧИТЬ ДОСВІД ЯНУКОВИЧА, ОЙ НЕ ВЧИТЬ!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини