xcounter
Calendar Icon

Стійке відчуття дежавю 2013 року

22.09.2017 10:15

​27% населення 7 країн ЄС виступають проти вступу України до ЄС через недостатність українських демократичних перетворень.

27% населення 7 країн ЄС виступають проти вступу України до ЄС через недостатність українських демократичних перетворень . Ця українська проблема є ДРУГОЮ за рівнем стурбованості серед європейців (для порівняння навіть курупція - третя).

Тож, наприклад, коли держ.охорона валить на землю журналістів, які знімають виїзд Президента з весілля генпрокурорського сина, це серйозно підрізає підтримку України громадянами ЄС.

Коли ж службова перевірка встановлює, що держ.охоронець, бачите, "перечепився, падав, і схопився за оператора" (http://bit.ly/2ybsQDe) це виносить мозок європейським журналістам, дипломатам, і громадянам, які потім ретранслюють офігівання політичному керівництво ЄС.

Чи розуміє цей достатньо простий логічний ряд Порошенко? Як екс-міністр МЗС - чудово розуміє.

Здавалося б, в чому проблема покарати держ.охоронців, неадекватність дії яких зафіксовано на відео? Ну хоча б формально покарати, ну хоча б догану їм винести. Це ж очевидне рішення і найпростіший вихід з ситуації.

Натомість обирається протилежний сценарій: журналісти, бачите, самі винні, - стояли на дорозі падаючого охороця. Ця брехня не просто нагла і цинічна - вона демонстративна.

Офіційно заявлаючи цю маячню, політична еліта всім нам говорить: жлоби, які захищають комфорт царя (що виїздить з гулянки барського сина) стоять вище елементарних демократичних норм. І заради кофморту цього царя, не те що можна - треба жахнути журналіста обличчям в землю.

Стійке відчуття дежавю 2013 року. Ця політична "еліта" так само невиліковно хвора, які і попередня. Симптоми трішки легші - хвороба та сама. З усіма витікаючими наслідками.

Треба буде обов'язково згадати цей випадок Порошенко, коли він вчергове розповідатиме про своє лідерство в євроінтеграції України.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини