xcounter
Calendar Icon

Польша вырывает переходное знамя абсурда

19.02.2018 15:26

Нельзя уже не без хохота наблюдать, как польская правящая партия попала в такую же задницу, как и мы со своим законом об образовании.

И каждый шаг приводит к новым проблемам, к новому витку идиотизма. Самое главное, зачем это было начинать? Чтобы тупо рубануть консервативного электората в 2019 году? Это очередной урок - оказался на хрупком льде ползи к берегу, а лучше вообще на него не залазь. Впрочем, кому я это говорю, здесь такой же идиотизм.

Моравецький у суботу, 17 лютого, під час Безпекової конференції в Мюнхені заявив, що євреї також є відповідальними за Голокост. Президент Ізраїлю Реувен Рівлен називав такі слова польського прем'єра «новим дном» і зазначив, що світовим лідерам належить вести освітницьку роботу щодо Голокосту. Про це у неділю ввечері повідомило видання Times of Israel, пише RMF24.

«Висловлювання, що наші люди співпрацювали з нацистами, є новим дном», – заявив Рівлін, звертаючись до чільних представників єврейської діаспори під час конференції в Єрусалимі.

«Сьогодні більше, ніж коли-небудь, мусимо працювати, щоб навчати світ, навіть деяких його лідерів, про темні часи, страшні злочини, вчинені нацистами і їхніми прибічниками», – додав президент Ізраїлю.

Того ж дня лідер прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху визнав відповідь «обурливою», а лідер ізраїльської «Партії Праці» Аві Габбай заявив, що це звучить як заперечення Голокосту.

Голова Всесвітнього єврейського конгресу (WJC) Рональд С. Лаудер засудив заяву Моравецького як «абсурдну та недбалу».

Складывается впечатление, что Польша и Украина просто соцсоревнование устроили.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини