xcounter
Calendar Icon

США ще не визначились, кого підтримати на виборах в Україні

13.03.2018 10:58

​У США ще немає чіткого бачення як ставитися до політичних процесів в Україні.

На запрошення Українського конгресового комітету Америки мав можливість у Вашингтоні зустрітися з розмаїтими політиками та експертами.

Основні висновки:

- Від України приїздять багато, але діють по-різному, - провладні політики презентують реформи та працюють з Пентагоном у питаннях зброї (парламенту, виявляється, важливо якнайшвидше ухвалити законопроект про національну безпеку), «Самопоміч» каже про відсутність реформ та закликає «зруйнувати Укроборонпром», а потім, колись, побудувати щось нове. Від Тимошенко їздять багато, але говорять переважно не про економіку, а про підтримку на президентських виборах. Представники Оппоблоку в США не їздять.

- ВІД США всі структури визнають, що Україна «за останні роки зробила більше, ніж за всі попередні». Найпроблемніше питання, на якому наголошує більшість американців, – запуск Антикорупційного суду. При цьому, всі визнають Україну беззаперечним союзником.Загальне враження – у США ще немає чіткого бачення як ставитися до політичних процесів, зокрема, в контексті майбутніх виборів. Якщо почуюєте в Києві, що хтось там “точно” домовився про підтримку, не вірте йому. Чи їй.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини