xcounter
Calendar Icon

Майстер-клас від Коломойського – як з нічого заробляти мільярди

21.03.2018 10:51

НАБУшники знищили одну зі схем Коломойського по викачуванню грошей з державної компанії «Укрнафта».

Ціна питання – 3 мільярди гривень. Схема на стільки проста, що аж страшно.

Дивіться

Компанія, яка належить офшорам, що «пов’язані з Коломойським та Боголюбовим» ТОВ «Котлас» на аукціоні купляє в ПАТ «Укрнафта» нафти на 3 млрд. грн.. Державна компанія «Укрнафта» відвантажує нафту «Котласу», а натомість отримує… ніхрєна – тобто нуль грн..

І що б мала зробити в цьому випадку «Укрнафта»? Як мінімум до суду подати? Правильно? Але ж ні. «Укрнафта» мало того, що не пред’являла претензії до «Котласу», вона ще УВАГА – купила в ТОВ «Котлас» нафтопродуктів на 3,4 млрд. грн.. І ці гроші «Укрнафта» перерахувала «Котласу» АВАНСОМ. Тобто без фактичної поставки нафтопродуктів.

Круто, правда? Нафта на халяву та ще й аванс за нафтопродукти. І це тільки одна юридична особа – ТОВ «Котлас». А таких були сотні. З 2003 року, коли головою правління ПАТ «Укрнафти» став партнер Коломойського Ігор Палиця, державна компанія почала працювати виключно в інтересах вже бєглого олігарха. І так було аж до 2015 року, допоки «Бандитська влада» не прийняла закон, яких дозволив «Нафтогазу» повернути контроль над державною компанією.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини