xcounter
Calendar Icon

Назад дороги немає: країна підійшла до рубікону

05.06.2018 10:34

Остання битва за Антикорсуд.

Прийняття такого необхідного Антикорупційного Суду вже не за горами.

Наші міжнародні партнери з ЄС та МВФ не дурні і принципово стоять до кінця: міжнародні експерти матимуть право вето на кандидатів у судді Антикорупційного Суду або Україна не отримає черговий транш МВФ та макрофінансову допомогу з ЄС. Довіри до сьогоднішньої судової системи (що мала за ідеєю влади обрати суддів АнтиКор Суду) – немає від слова зовсім.

Президент Порошенко чудово усвідомлює, що без траншу МВФ та макрофінансової допомоги з ЄС – Україна матиме в найближчий рік перспективу дефолту. Тож він змушений буде пристати на вимоги міжнародних кредиторів.

Тепер м’яч на боці Верховної Ради. Депутати мають знайти голоси за Закон у редакції, яка передбачає вето міжнародних експертів на добір суддів у Вищий Антикорупційний Суд.

Тому. Ми, небайдужі громадяни, звертаємося до усіх голів фракцій Верховної Ради та закликаємо народних депутатів підтримати Законопроект про Вищий Антикорупційний Суд у редакції, яку вимагає МВФ та Веніціанська Комісія, із правом вето міжнародних експертів у доборі суддів.

Якщо таке голосування буде провалено – ми не чекатимемо персональних санкцій Заходу для вас. Ми залишаємо за собою право на всі дозволені законом методи впливу на політиків, які захочуть провалити цей законопроект.

Назад дороги немає, ми мусимо перейти до нових правил гри та до нового справедливого суспільного договору.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини