xcounter
Calendar Icon

​Двуликий гарант: як Порошенко голосував за скорочення чисельності армії

26.03.2019 11:44 (Оновлено 26.03.2019 в 11:47)

А чи знаєте ви, що Петро Порошенко будучи народним депутатом України сам голосував за скорочення армії?

Тобто робив саме те, в чому сьогодні він і всякі пройдисвіти у нього на підтанцьовці звинувачують Анатолія Гриценка.

Так-так, це дуже смішно, проте це факт. Сайт Верховної Ради нічого не забуває. За посиланням нижче можна побачити результати поіменного голосування за проект Закону про чисельність Збройних Сил України на 2007-2011 рр. (1-1 / 823 від 18.08.2006). Цей закон якраз і передбачав поетапне скорочення армії з 200 тис до 143 тис осіб.

Фракція «Наша Україна» тоді голосувала за цей закон майже в повному складі, і Петро Порошенко - в тому числі. А крім нього цей закон також підтримали Турчинов, Пашинський та багато інших знакових сьогодні персон.

Несподівано, правда?)))

Насправді, я не вважаю, що це скорочення тоді було неправильним. У 2006 році ніхто не міг знати, що буде в 2014-му. А сама армія дійсно потребувала реформування. Тому огульно звинувачувати Порошенка в розвалі Збройних Сил не збираюся. Чи не про це мова.

Проблема Петра Олексійовича не в тому, що він помилявся і продовжує помилятися. Помилки роблять всі. Його проблема навіть не в тому, що він корумпований. Цим у нас, на жаль, теж нікого не здивуєш. Головний недолік Порошенко - це його брехливість і фальш. І ось цей випадок з голосуванням - чергове тому свідчення.

Спочатку він видає український паспорт творцеві Нацдружін, білорусу Коротких, а потім його ж люди оголошують Коротких ворожим агентом. Голосує за скорочення армії, а потім звинувачує Гриценка в тому, що він виконував цей закон, коли був Міністром. Оголошує сильну армію одним зі своїх пріоритетів, а потім віддає її на поталу своїм Свинарчукам ...

Показний патріотизм президента - з тієї ж опери. Давно вже очевидно, що сам він не вірить в те, що говорить. Так що відтепер знайте: кожен порохобот, який звинувачує Гриценка в розвалі армії одночасно кидає камінь і в свого боса.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини