xcounter
Calendar Icon

Чому повернення Безсмертного - це потужний крок Зеленського

10.07.2019 14:39 (Оновлено 10.07.2019 в 14:43)

Це безперечні плюси, що посилюють позиції українського боку на переговорах.

Призначення Романа Безсмертного (Роман Безсмертний) представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи - дуже потужний крок президента Зеленського.

Пояснюю чому:

Мінський процес.

Безсмертний має дуже виразну принципову позицію в цьому питанні. А на додаток - великий досвід дипломатичної роботи. Це дозволить запобігти потраплянню української делегації до політично-дипломатичних пасток при обговоренні формату "контактів" з ЛДНР.

Безсмертний є політичним важковаговиком і може виконувати роль противаги Кучмі, в разі якщо той почне вести власну гру.

Безсмертний раніше виступав за пошук можливостей перегляду формату переговорів по Донбасу, що збігається з позицією Зеленського.

Безсмертний - не людина Порошенко при цьому йому важко закидати брак патріотизму.

Політичний процес на білоруському напрямку.

Роман Безсмертний має колосальний досвід роботи послом в Білорусі, коли навіть на тлі політичного протистояння і принципових розбіжностей шукалися варіанти і майданчики де держави можуть працювати разом.

Чи не найкращі (посеред українських політиків) контакти, з одного боку з білоруськими провладними елітами, з іншого, з лідерами білоруської опозиції дають можливість отримувати повну картину розвитку подій на цьому напрямі. Києву потрібні контакти як з одними, так і з іншими, причому, бажано представляти хто від кого (на зовнішньому полі) залежить.

Тому Безсмертний може стати таким собі супервайзерам над колективом посольства України в Білорусі. Це, додаватиме динаміки, ефективності роботі дипломатичного представництва.

І, нарешті, внутрішньополітичний фактор. В Україні кажуть про декомунізацію. Дають нові назви вулиць, але часто-густо працюють в замшілій більшовицькій матриці "хто не з нами, той проти нас". Безсмертний - не людина Зеленського.

І таке призначення може стати початком нової формули: "хто не проти нас, той може бути з нами". Вона, на мій погляд, більш перспективна з точки зору роботи на майбутнє держави.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини