xcounter
Calendar Icon

Правосуддя в Україні перетворюється на шоу. Що далі?

24.10.2019 12:03 (Оновлено 24.10.2019 в 12:03)

​Вся ця історія з поліграфом має дивний запашок шоу. З тої простої причини, що детектор брехні не можна використовувати як доказ. Дуже багато залежиться від того, хто ним користується і яке завдання поставили експерту.

Тож, якщо керівництво Слуги Народу захоче скандал зам’яти, а не вирішити, то зробити це шляхом ніби перевірки на поліграфі - найлегший для цього спосіб.

Тобто показати шоу, яке має переконати нас, що, мовляв, все нормально і частина Слуг Народу захищали очевидно корупційну схему совєршенно бєзвозмєздно.

Ще я трохи здивований позицію, що антикорупційні органи мають цю ситуацію розслідувати. В мене питання, як саме? Ну, тобто як можна розслідувати хабар, який вже дали? Це просто не можливо, для цього машина часу потрібна, або пряме визнання вини учасниками.

Був би шанс це зробити, якби НАБУ могло прослуховувати чи, ну хоча б обшукати, групу Дубінського і ко.

Але тут така справа, без ДОЗВОЛИ РАДИ робити це НАБУ права не має. Нагадаю, що та сама група Коломойського на чолі з Дубінського в партнерстві з Аваківськими видлубали з законопроекту президента (#1009) можливість нормально розслідувати народних депутатів.

Правда зручно для корупціонерів? І хабарі можна брати за збереження корупційних схем. І розслідувати за це себе хороших не дозволяти. Не життя - малина.

В підсумок. Все максимально просто: або Зеленський вирішить проблему групи Коломойського у фракції Слуги Народу, або ця група зруйнує і фракцію, і довіру до президента.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини