xcounter
Calendar Icon

"Наступне шоу - без мене": нардеп від "Слуги народу" прогнозує наступний скандал

25.10.2019 15:27 (Оновлено 25.10.2019 в 15:28)

Нардеп констатує: чим швидше буде наступний скандал - тим швидше антиукраїнські сили прийдуть до влади в Україні.

Передісторія, історія і плани на майбутнє.

  • Спочатку ми всі стали президентами.
  • Потім деякі стали депутатами, і за сумісництвом, теж трошки президентами. Адже кожен з нас - президент.
  • Потім (у Трускавці) ми стали ніким. Бо ми отримали мандати, користуючись рейтингом президента. І з цим я ще могла погодитись.
  • Потім нас лякали папочками, які формуються із матеріалів на депутатів, які мають корупціоногенні ризики.Чудово, яка гарна ідея - зібрати людей, яким ви не довіряєте, яких ви лякаєте і на захист яких ви не станете, в разі, якщо комусь буде вигідно підкласти щось у папочку.
  • Потім деяких з нас обізвали корупціонерами. Бо їм не сподобалось як ми проголосували на комітеті. Бо таке голосування не входило в якусь канву. Точніше, канаву.

Друзі запитують, чому я погодилась на поліграф? Адже це принизлива процедура. Але це терпимо. Поліграф - дрібниця у порівнянні з тим, як дивитись людям, які тебе обрали, в очі. Бо люди: мої діти, чужі діти, сусіди, мешканці малої батьківщини, одногрупники, незнайомці хотіли не цирку, а реальних дій.

Поліграф - значно краще, ніж сидіти в куточку і дивитись як твоє прізвище обливають гівном ні за що. І я цього нікому не дозволю: ні президенту, ні депутату, ні експерту.

Ви хотіли шоу - ви його отримали. А тепер - все. Виключаймо телевізори. Шоу закінчилось. Принаймні за моєю участю. Останній раз в КВН я грала в школі. Хоровим співом не займалась. Ви можете і далі розважатись, але без мене.
У мене особисто, як в народного депутата, мало часу. Я припускаю, що це не останній скандал у фракції. І чим швидше він буде, тим швидше антиукраїнські сили прийдуть до наступної влади в Україні.

Тим часом, я хочу встигнути виконати хоча б частину обіцянок, даних людям. Бо я, окрім поліграфа і відмивання себе від бруду, маю певні цілі й план. Ідеї і стратегію. І шкода втраченого на чужий гонор та амбіції часу.

Якщо є бажання продовжити розмову про корупцію - зустрінемось під час слідства і в суді.

Офіційні результати поліграфа будуть викладені тут увечері.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини