xcounter
Calendar Icon

​Коротко про виступ Зеленського

20.10.2020 15:24 (Оновлено 20.10.2020 в 15:24)

У голові Зеленського існує своя Україна, яка не збігається із реальною Україною.

1. Через півтора роки президентства Зеленський все ще відчуває себе опозиціонером. Не лише до своїх попередників, а до своєї абсолютної влади та й до самого себе. Жорстко й безкомпромісно критикує все те, що в його силах змінити.

2. У голові Зеленського існує своя Україна, яка не збігається із реальною Україною. У ній немає "вагнерівців", Фокіних-Кравчуків, корупції на рівні братів Єрмаків, ковідних черг, колапсу медицини від коронавірусу, нецільового використання антиковідного фонду.

3. Порівнювати референдум 1991 року і псевдоопитування 25 жовтня може будь-хто, але не гарант Конституції, який діє відповідно до Основного закону. Псевдоопитування 25 жовтня знаходиться поза рамками будь-яких законів та Конституції. Воно немає жодного стосунку до народовладдя.

4. Погроза Зеленського тим, хто начебто здав Крим - популістична, яка вимагає від Зеленського дій. Ще не пізно Головнокомандувачу показати мужність і звитягу у звільнення Криму і Донбасу від російських окупантів. Розмови про вільну економічну зону і амністію - жуйка, прожована вже Фокіним і Кравчуком.

5. Боротьба з корупцією у державі починається з оточення президента. Гео Лерос навів достатньо фактів корупції у команді Зеленського. Володимире Олександровичу, почніть посадки із Офісу президента.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини