xcounter
Calendar Icon

Переговори щодо Сирії призначені на 23 січня

Початок нових переговорів щодо Сирії запланований на 23 січня, але вони можуть бути зірвані в разі недотримання перемир'я. Про це заявив в середу, 4 січня, глава МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу.

«Якщо ми не зупинимо порушення умов режиму припинення вогню, переговорний процес в Астані може потерпіти невдачу», - заявив Чавушоглу турецькому державному інформагентству Anadolu, закликавши Дамаск припинити порушення перемир'я.

Турецький політик також звинуватив у порушенні крихкого миру в Сирії ліванську організацію Хезболлах. Він закликав Іран, який поряд з Росією є прихильником режиму сирійського президента Башара Асада, чинити тиск на шиїтські угруповання і уряд, які порушують режим припинення вогню.

Результатом нових переговорів може стати дорожня карта для розв'язання конфлікту. Зустрічі в Казахстані будуть передувати підготовчі наради між турецькими і російськими експертами в Туреччині, куди російська делегація планує прибути 9 січня. За словами Чавушоглу, сторони будуть намагатися знайти політичне вирішення проблеми в Сирії.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини