Диетолог поделился секретом приготовления полезного шашлыка
15.07.2019 13:30 (Оновлено 15.07.2019 в 13:32)
Немецкий диетолог Маттиас Ридль из Гамбурга научил готовить на костре полезный и вкусный шашлык. Оказалось, человек может без вреда для здоровья за раз переработать только 150 грамм мяса.
Излишки съеденного шашлыка плохо влияют на здоровье почек, копясь в неком «жировом депо».
Сосиски, окорочка, продукты лучше не пережаривать, так как при температуре более 150 градусов полуфабрикаты начинают выделять канцерогены.
Любителям костра могут понравиться более полезные овощные шашлыки


Нові деталі «плівок Міндіча»: детектив НАБУ Магамедрасулов розповів про «Мідас», прослуховування та тиск під час обшуків
Пляжний теніс: як молодий вид спорту став світовим трендом і чому Україна серед лідерів
Запис гри з пляжного тенісу в СЕТ 15.12.2025: жива динаміка та реальні емоції на корті
США формують новий альянс для зламу монополії Китаю на рідкоземельні метали
Google тестує браузер Disco, Meta готує конкурента GPT-5, а Пентагон масово впроваджує генеративний ШІ
WSJ: «мирний план» Трампа для України може супроводжуватися великою бізнес-угодою з РФ — що відомо
«Єрмака прибрали», але правила гри лишилися: про що говорять Шабунін і Ніколов
Кінець Голлівуду? Runway Gen-4.5, переклад у навушниках від Google та «ШІ-офіс» 2025: що реально змінилося





