xcounter
Calendar Icon

Криптовалютна біржа ​Binance до Великодня оголосила 0% на депозит і щоденний розіграш 77 тис. грн

26.04.2021 15:30 (Оновлено 26.04.2021 в 15:37)

Провідна світова біржа криптовалют Binance підготувала до Великодня три великі вигідні пропозиції. Сервіс обміну криптовалют повністю скасовує комісію на депозит та знижує комісію на зняття коштів удвічі — з 1% до 0,5%. Крім того, щодня відбуватиметься рандомний розіграш серед усіх користувачів, хто зробить депозит і трейд у гривні. Період проведення промо-акцій: з 26 квітня до 4 травня 2021 року включно.

"Разом із GEO Pay ми оголошуємо рекордно низькі комісії на депозити та зняття української гривні (UAH) - та розігруємо щоденні подарунки на 77,000 грн! Ексклюзивно для української спільноти на період промо ми зменшуємо комісії на депозит з 0.8% до 0% та на зняття - з 1% до 0.5% і щодня даруємо фірмовий мерч Binance!", - йдеться у пресрелізі.

Три промо-акції і лотерея від Binance до Великодня

Зробіть депозит і трейд у додатку Binance

  • Зробіть депозит/зняття GeoPay у гривні (аби взяти участь необхідно зробити кожного дня мінімум 1 транзакцію на більш ніж 300 UAH тільки у мобільному додатку Binance).
  • Торгуйте як зазвичай у додатку Binance (на BNB/UAH, BTC/UAH, USDT/UAH) - для участі потрібна принаймні 1 торгова операція (купівля або продажа) на більш ніж 300 UAH.
  • Кожен, хто поповнив і проторгував 300+ UAH на гривневих парах - отримує 1 квиток. Щодня випадковим чином буде обрано 5 переможців.

Торгова активність у мобільному додатку Binance до гривневих торгових парах (UAH)

  • Зробіть об’єм торгів на більш ніж 1500 UAH протягом кожного дня у мобільному додатку на торгових парах BNB/UAH, BTC/UAH, USDT/UAH та беріть участь в ексклюзивній лотереї.

Умови лотереї: депозит на GeoPay не є обов'язковим для участі у промо-акції В. Просто згенеруйте мінімум 1500 UAH об’єму у мобільному додатку на торгових парах у гривні.

Призовий фонд цих двох промо-акцій зростає з кожним днем. Щоденна участь збільшує шанси на перемогу. По 5 користувачів у кожній лотереї щодня протягом 7 днів розділять загальний пул, як встановлено у структурі розподілу:

Запросіть друзів зробити перший депозит і разом вигравайте мерч Binance

  • Запросіть одного або декількох друзів зареєструватися на Binance за вашим реферальним посиланням.
  • Коли ваш реферал/або реферали внесуть депозит у розмірі понад 300 гривень, заповніть Google-форму, і ви обоє візьмете участь у цій активності.
  • Щодня протягом 7 днів буде випадково обраний 1 щасливий реферал, який отримає 2 одиниці фірмового Binance мерчу (по футболці та парі шкарпеток для переможця і реферала).
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини