xcounter
Calendar Icon

Люди Федоріва розпиляли 4 мільйони на бренд-стратегію і дизайн «Дія Сіті»

17.11.2021 17:20 (Оновлено 17.11.2021 в 17:20)

ДП «Дія» Міністерства цифрової трансформації України 12 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ «Федорів Ком» консультаційні послуги з питань управління маркетингом вартістю 4,08 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Протягом місяця створять бренд-стратегію і дизайн для бренду правового режиму «Дія City» – складової Платформи управління електронними послугами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг у частині отримання електронних послуг суб’єктами сфери цифрової економіки. Це має популяризувати і донести переваги правового режиму «Дія Сіті» для заохочення представників ІТ-індустрії стати його резидентом, а також для залучення іноземних інвестицій в Україну та розвитку цифрової економіки в Україні.

Тендерна документація вимагала, щоб учасник мав менеджера, маркетолога, соціолога, філолога та принаймні трьох дизайнерів. Також потрібно було підтвердити наявність:

  • досвіду щонайменше п’яти успішних проектів національного та/або міжнародного рівня з проведення маркетингових досліджень, розробки позиціонування та дизайну візуальної ідентичності бренду, побудови систем взаємодії з користувачем, комунікаційної стратегії та проведення мультиканальних рекламних кампаній;
  • досвіду розробки дизайну для брендів загальнодержавних проектів;
  • міжнародних нагород у сфері дизайну та комунікацій.

ТОВ «Агентство стратегічних рішень «Ші Стретеджіс» вимагало прибрати вимоги щодо досвіду розробки дизайну для брендів загальнодержавних проектів та щодо міжнародних нагород. На думку цієї фірми, вони дискримінаційні, штучно звужують коло потенційних учасників і не впливають на здатність чи нездатність учасника виконати умови договору.

Замовник відмовився. Він заявив, що через важливість і нагальну необхідність послуг має впевнитися у достатній кваліфікації учасника, а міжнародні нагороди, мовляв, є вагомим підтвердженням необхідної компетенції. На його думку, досвід розробки дизайну для брендів загальнодержавних проектів підтверджує здатність учасника надати послуги.

Нині засновницею і директором фірми «Федорів Ком» вказана Ольга Жирова, проте до серпня 2021 року засновниками були Андрій та Микола Політієнки. Микола Політієнко з Іриною Політієнко володіє нинішнім єдиним конкурентом – ТОВ «Біг Дейс Івентс», яке не принесло жодного документу про досвід, працівників та нагороди. Однак пропозицію суперника не розглядали, бо він програв по ціні. Ніхто не робив кроків на аукціоні, тому ціна договору усього на 0,5% нижчою від очікуваної вартості закупівлі в 4,10 млн грн.

Нагадаємо, столичне маркетингове агентство «Fedoriv Agency» заснував бізнесмен Андрій Федорів. У 2019 році воно спільно з «Spiilka design buro» створило дизайн сервісу «Дія».

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини