Названы овощи, увеличивающие риск рака желудка
Консервированные некрахмалистые овощи могут увеличить риск развития рака желудка. К такому выводу пришли ученые, передает FaceNews.ua.
Исследования на животных показали, что высокие уровни соли изменяют вязкость слизи, защищающей желудок, и усиливают образование N-нитрозосоединений, пишет Express.
Кроме того, высокое потребление соли может стимулировать развитие бактерии Helicobacter pylori, которая инфицирует различные области желудка и двенадцатиперстной кишки.
К некрахмалистым овощам относятся морковь, свекла, пастернак, репа и брюква, а также зеленые листовые овощи (например, шпинат и салат)


Нардеп «Слуги народу» Юрій Камельчук заплутався у версіях про свій євротур і показав фейкові «докази відрядження» – розслідування
Елітні ліквідатори: чому ліквідація спрощенки для ФОПів може вдарити по економіці України – позиція Віктора Галасюка
Брудні таємниці Єрмака: провал переговорів у Москві, викриття Мендель і нові кризи України
Акумуляторні прожектори для майстрів: порівнюємо Scangrip, Metabo, Bosch, Makita, DeWALT, Milwaukee, Einhell
Венесуела: від «земного раю» до країни нафтового прокляття
Віктор Галасюк: навіщо Трампу Венесуела — шість головних причин конфлікту
Михайло Кухар: «Спроба ліквідації ФОПів — це економічна диверсія»
Катастрофа в Індонезії: потонули 440 людей, ще понад 400 зникли безвісти (відео)








