xcounter
Calendar Icon

Як оформити статус внутрішньо переміщеної особи та заявку на щомісячну виплату від держави?

21.04.2022 14:09 (Оновлено 21.04.2022 в 14:09)

З початку російського вторгнення з України за кордон виїхало вже 5 мільйонів людей. Більше 7 мільйонів українців стали внутрішньоперемещенними особами.

З сьогоднішнього дня офіційно отримати статус винужденного переселенця та оформити матеріальну допомогу від держави можна в додатку "Дія". Раньше це можна було зробити тільки в ЦНАПе і органах соціальної допомоги. Єжемісячне пособие для переселенців 2 тисячі гривен на дорослого і 3 тисячі гривен на дитини. Як правильно подати заявку, а також інші актуальні електронні послуги, які звертаються до віце-прем’єр-міністра та міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова.

За два дні із запуску послуги онлайн нею скористалися тисячі українців. Зараз в Україні більше 7 млн внутрішніх переселенців. Так, послуга раніше була доступна тільки офлайн у ЦНАПах, а тепер і в застосунку Дія. Не забувайте його оновити.

Це комплексна послуга: ви отримуєте статус ВПО і подаєте заявку на щомісячну виплату від держави для себе та своєї дитини. Це дуже швидко, просто та зручно. Алгоритм дуже схожий на послугу єПідтримка, про який вже знає багато українців. Детальніше — в ефірі.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини