xcounter
Calendar Icon

Додаткові штаби оборони і запаси продуктів: Львів готується до можливого нападу з боку Білорусі

У Львові провели оперативну нараду для розробки плану дій на випадок ескалації на білорусько-українському кордоні. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Мер наголосив, що ситуація на білорусько-українському кордоні є непередбачуваною і в цьому її найбільша складність.

"Проговорили план оборони та сили і засоби, які є у підпорядкуванні міста. Ситуація змінюється, тож наші оборонні стратегії також потребують змін та оновлення. У кожному районі міста буде створено штаб оборони та проведено додатковий вишкіл для членів добровольчих формувань тероборони. Поки ми не будемо переводити їх на цілодобове чергування. Але це рішення може змінитись у будь-який момент", - сповістив Садовий.

За словами міського голови, також розглядається варіант формування резервних добровольчих батальйонів з працівників міської ради та комунальних підприємств. Також триває підготовка стратегічного резерву продуктів на випадок блокування шляхів постачання.

"Треба готуватись до холодної зими і забезпечити можливість обігріву без газу", - наголосив міський голова.

На думку Садового, важливо, щоб львів’яни знали, що місто в безпеці.

"Імперія впаде. Україна переможе. Рішення про наступ на Львів буде останнім рішенням в житті цих потвор. Просто знайте це", - резюмував він.

Росія з перших днів вторгнення завдає ракетні удари по Україні з території Білорусі.Останнім часом активно поширюється інформація про те, що можливий наступ на Україну з боку збройних сил Білорусі.

За даними Генштабу ЗСУ, на Волинському та Поліському напрямках з боку Білорусі можливі провокації. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що чутки про напад Білорусі - це чергова спекуляція російської пропаганди з метою посіяти паніку в Україні.

Читайте также: Допомогу отримує той, хто товаришує з людиною, у якої печатка
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини