xcounter
Calendar Icon

Ветеран, який втратив руку та ногу на Донбасі, організував марафон на підтримку ЗСУ

15.07.2022 12:37
Олена Ткаліч, «Соцпортал»

Ветеран Сергій Храпко, який у 2015 році втратив руку та ногу після артобстрілу на Світлодарській дузі, організував марафон на підтримку ЗСУ.

Попри те, що чоловік пережив близько 20 операцій, він активно займається спортом. Брати участь у марафоні може завдяки протезу.

Як повідомляє Сергій на своїй станиці у Facebook , він збирає гроші на покупку дизельного позашляховика для одного з підрозділів на сході України.

Власне до чого ця біганина, крім спортивного інтересу? Отже: прошу приєднатися до збору коштів на придбання дизельного позашляховика на сході України. ТЕРМІНОВО потрібне це авто, тому прошу максимального поширення та оптимальної участі. Картку додаю, звітність гарантую. Сподіваюся, що не зітру останні ноги до спини... Разом переможемо. Дякую. Карта приват 5168757397382146 Храпко Сергій Володимирович, – зазначив ветеран.

12 липня Сергій пройшов два кілометри, 14 липня – чотири, 16 липня планує подолати шість. Відстань буде збільшувати постійно доти, доки потрібна сума буде зібрано.

Про те, як люди з інвалідністю переживають війну, організовують самотужки евакуацію та відновлюються після поранень дивіться у нашому відео.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини