xcounter
Calendar Icon

Росія атакувала Дніпро високотехнологічними ракетами: людей розривало і палило вогнем, квартири неподалік вже непридатні для життя (відео)

16.07.2022 09:55 (Оновлено 16.07.2022 в 09:55)

У п’ятницю близько 22:00 ворожі ракети атакували Дніпро. Центр міста перетворився на пекло - виникла масштабна пожежа, було багато їдкого диму, загорілись авто. За словами очевидців, в машинах могли знаходитись люди.

Ракети влучили по промисловому підприємству і по жвавій вулиці поряд з ним. Станом на ранок сьогоднішнього дня, у місті троє загиблих та 16 поранених. Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

Один із загиблих - водій автобуса, який завершив робочий день і саме їхав у автопарк, поінформував представник департаменту транспорту міськради Іван Васючков. Від вибуху у водія автобусу знесло половину голови. Фото та відео не публікуємо з поваги до родичів загиблого.

Ось так виглядав Дніпро одразу після "прильотів". Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

"Згоріло два автомобілі, пошкоджено ще майже 10 машин. У житлових будинках, що розташовані поряд, вибиті вікна та двері", - зазначили у ДСНС.

Близько опівночі у місті знову було чути вибухи, проте повітряної тривоги не було. Вибухи могли бути через детонацію на місці попереднього прильоту. Адже на підприємстві, у яке стався "приліт", досі триває пожежа.

"На промисловому підприємстві у Дніпрі, куди напередодні увечері влучила ракета, рятувальники одне займання загасили, інше ще утихомирюють", - повідомив Резніченко.

Унаслідок "прильотів" у Дніпрі пошкоджено магістральний водовід, виникла проблема з водопостачанням правобережної частини міста.

Ракети летіли з Каспійського моря, наша ППО збила 4 з 6

"Наші військові збили чотири з шести російських ракет, які увечері атакували Дніпро та область", - розповів Резніченко.

Як повідомили в Командуванні Повітряних Сил ЗСУ, військові РФ випустили по Дніпру ракети Х-101 із Каспійського моря. Ракета Х-101 — одна із найтехнологічніших на озброєнні Росії. Її бойова частина важить понад 400 кілограмів вибухівки, а дальність польоту становить — 5500 кілометрів. Швидкість ракети — 720 км/год, повідомили в Командуванні.

Ворожі ракети наробили величезних руйнуваннь. Вибуховою хвилею сильно пошкоджені житлові будинки і квартири у багатоповерхівках - вибиті вікна та двері. Так виглядає квартира неподалік місця "прильоту".

Читайте також: У Затоці в морі міна відірвала голову чоловіку: йому виповнилось лише 30 років (фото)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини