xcounter
Calendar Icon

Росія атакувала Одесу крилатими ракетами, у порту масштабна пожежа (відео)

23.07.2022 12:46 (Оновлено 23.07.2022 в 12:47)

Сьогодні після 11:00 російські крилаті ракети типу "Калібр" одна за одною атакували Одесу. Наша ППО відбила половину ворожих ракет, проте, на жаль, є два "прильоти". Причому влучили вони у порт і сталась надзвичайно масштабна пожежа. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

За його словами, станом на 11:19 у місті пролунало вже 6 вибухів. Над містом здіймається дим.

"Росіяни - кінчені тварі. І почнемо ми з ними прощатись зі зносу катьки з центру міста. І переплавки її на зброю", - не приховуючи злості написав Гончаренко.

Нардеп наголосив, що лише вчора Росія підписала договір та дала гарантії про не перешкоджання вивезення зерна, а вже сьогодні атакувала порт в Одесі. Одеські ЗМІ пишуть, що за період повномасштабного вторгнення ця ракетна атака є найпотужнішою.

"Ось вам і зерновий коридор. Ці у*обки однією рукою підписують договори, а іншою направляють ракети. Так що, нам потрібні літаки і потрібно потопити весь чорноморський флот рф. Це буде якраз найкраща домовленість по вивозу зерна", - резюмував Гончаренко.

У місцевих телеграм каналах опублікували відео прольоту ворожих ракет над Одесою та областю, а також відео роботи наших сил ППО.

Як це не парадоксально звучить, але одесити спостерігали за повітряним боєм системи ППО проти ракет прямо на пляжі. Людей, які відпочивають на пляжі, не збентежили ні повітряна тривога, ні повітряний бій.

В ОК "Південь" повідомили, що усього російські військові випустили по порту Одеси 4 ракети.

"Ворог атакував Одеський морський торговий порт крилатими ракетами типу "Калібр". Дві ракети збито силами протиповітряної оборони, дві влучили в об'єкти інфраструктури порту", - йдеться у офіційному повідомленні ОК "Південь".
Як повідомляв FaceNews.ua, У Миколаєві російські ракети розгатили склад гумдопомоги: згоріли тисячі тонн продуктів, призначених для нужденних (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини