xcounter
Calendar Icon

У Зеленського відреагували на заклик посольства РФ у Британії стратити полонених "азовців" через повішення​

30.07.2022 13:05 (Оновлено 30.07.2022 в 13:12)

Закликати до страти полонених військових полку "Азов" через повішання можуть лише терористи та дикуни. Про це написав у своєму Telegram-каналі голова Офісу президента України Андрій Єрмак, прокоментувавши пропозицію російського посольства у Британії щодо "азовців".

У своєму дописі російські дипломати назвали українців "несправжніми солдатами", які заслуговують на "принизливу смерть".

"Росія - це країна-терорист. У 21 сторіччі розповідати на дипломатичному рівні про те, що люди заслуговують страти через повішення просто так - можуть лише дикуни та терористи. РФ - держава-спонсор тероризму. Які ще потрібні докази?", - наголосив Єрмак.

Крім того, було оприлюднено спільну заяву щодо масового вбивства українських військовополонених у смт Оленівка. Так, до ООН та МКЧХ, які виступали гарантами життя та здоров'я українських військовополонених, було висунуто певні вимоги.

"Вимагаємо від Організації Об'єднаних Націй та Міжнародного комітету Червоного Хреста, які виступали гарантами життя та здоров'я українських військовополонених, негайно відреагувати на терористичний акт, здійснений Російською Федерацією. Негайно направити представників Організації Об'єднаних Націй, Міжнародного комітету Червоного Хреста, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та представників Об'єднаного центру з пошуку та звільнення полонених на територію колонії в смт Оленівка на тимчасово окупованій території Донецької області з метою інспекційної місії", - йдеться в заяві.

Раніше також стало відомо, що Люди чекали на транспорт і вигулювали собак: у Миколаєві багато загиблих після ворожого обстрілу (Обережно! Жорсткі фото та відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини