xcounter
Calendar Icon

На Одещині дрони-камікадзе атакували об'єкт військової інфраструктури: через детонацію боєприпасів оголосили евакуацію (відео)

Російські військові в ніч на понеділок, 26 вересня, знову атакували Одеську область. Загарбники застосували дрони-камікадзе. Про це розповів речник Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук у своєму Telegram-каналі.

Один дрон знищили сили протиповітряної оборони, а два потрапили в об'єкт військової інфраструктури.

"У результаті масштабної пожежі і детонації боєприпасів, організована евакуація цивільного населення. Попередньо, за даними ОК "Південь", постраждалих немає", - повідомив Братчук.

Утім, за словами речниці пресцентру Cил оборони "Півдня" Наталії Гуменюк, місцеві жителі відмовились від евакуації.

Російсько-іранські дрони-камікадзе, якими часто почали атакувати Одеську область окупанти, є керованими та можуть змінювати маршрут під час атак. Поки що ЗСУ справлятися з цими безпілотниками непросто, оскільки застосовувати їх почали відносно нещодавно і повної інформації про них немає.

"Дрони-камікадзе керовані, і маршрут часто під час атаки змінюють. Ми це спостерігаємо, і так само аналізуємо, вивчаємо тактику ворога: що саме він намагається віднести до бойових хитрощів. Я думаю, що ми їх розгадаємо", - зазначила речниця оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.
Читайте також: Росіяни вночі обстріляли ракетами Запоріжжя: відео моменту "прильоту"
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини