xcounter
Calendar Icon

Щоб не розслаблялися: у соцмережі вкинули фейк, від якого батькі школярів злякались не на жарт

29.09.2022 12:12 (Оновлено 29.09.2022 в 12:12)

Київськими телеграм-каналами шириться новина про те, що в місті близько 10 години "замінували усі школи". Утім, станом на зараз досі немає підтвердження цієї інформації від офіційних структур - поліції та київського управління ДСНС.

"Повідомлення на електронну пошту служб надійшло трохи більше години тому. Наразі у навчальних закладах проводять евакуацію дітей та перевіряють приміщення на наявність підозрілих предметів", - таке повідомлення опублікували в соцмережах, і його поширив та досі не видалив один політичний діяч.

Першоджерелом цього повідомлення є телеграм-канал "Киев Сейчас", або ж канал, який першим надрукував вкид, після чого оперативно його видалив.

Насправді ж повідомлення про "замінування" отримали навчальні заклади у багатьох районах столиці, проте не всі. Зокрема, "замінували" школи в центрі міста, на Виноградарі, на Осокорках та Троєщині.

Цей вкид в соцмережах - частина інформаційно-психологічної операції (ІПСО). Так, у коментарях під дописами учні та батьки багатьох навчальних закладів зробили перекличку, які навчальні заклади не "замінували".

Читайте також: Свавілля у київському метро: від школярів вимагають сплати проїзду попри рішення Кличка
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини