xcounter
Calendar Icon

16 ракет, 24 загиблих, 36 поранених: кількість жертв обстрілу гуманітарної колони під Запоріжжям невпинно зростає (фото, відео)

Російські війська зранку вдарили ракетами по цивільній гуманітарній колоні на виїзді з Запоріжжя. Станом на зараз 24 загиблих та 36 поранених. Кількість жертв збільшується: є такі поранення, що медики не можуть врятувати людей, тому вони помирають просто у лікарнях. У місті та області 1 жовтня оголошено Днем жалоби за загиблими від ранкового ракетного удару.

"Люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію. Вони їхали до своїх рідних, везли гуманітарну допомогу. Мали забрати наших співгромадян і вивезти іх на вільну частину України", - повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

У соцмережах з'являються страшні фото та відео наслідків російського ракетного удару по Запоріжжю.

Попередньо, російські війська випустили по Запоріжжю 16 ракет з застосуванням систем "С-300": чотири удари завдали по району авторинку, а також у місце, де стояла автоколона з цивільними. Про це повідомив заступник голови ОП Тимошенко.

Мелітопольський міський голова Іван Федоров додав, що серед постраждалих також є мешканці Мелітополя.

"Поки що неможливо навіть полічити кількість загиблих та поранених людей. Серед постраждалих в тому числі мелітопольці, - написав він у Telegram.
Читайте також: Кількість поранених унаслідок удару по Дніпропетровщині зросла до 19, у тяжкому стані 6, обстріли не припиняються
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини