xcounter
Calendar Icon

Лукашенко заявив, що готується до війни, і Білорусь бере участь в "російській спецоперації" в Україні

04.10.2022 13:27 (Оновлено 04.10.2022 в 13:27)

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко визнав, що його країна бере участь в "російській спеціальній воєнній операції", але водночас диктатор відмовився відправляти білоруських солдат в Україну.

"Починають хапатися за різні приводи: Росія оголосила мобілізацію, отже, в Білорусі завтра оголосять мобілізацію. Ще раз наголошую: нам нема потреби оголошувати мобілізацію. На щастя, війни на території Білорусі немає. Білорусь бере участь в "російській спецоперації", але своїх солдат не відправляє", - сказав Лукашенко.

Диктатор до всього ж підкреслив, що він модернізує Збройні сили Білорусі.

"Я вже кілька разів говорив, ще раз підкреслю: нещодавно один мерзотник виступав під титрами "Лукашенко готується до війни". Абсолютно точно. Скільки я служу президентом, стільки я готуюся до війни. І не я придумав: "Якщо хочеш миру, то готуйся до війни". Ми уже вп'яте, напевно, модернізуємо свої збройні сили, пристосовуючи до тієї обстановки, яка складається. І перш за все робимо відповідні висновки з тих воєн та конфліктів, які відбувалися та відбуваються на планеті", - додав Лукашенко.
Читайте також: Коли закінчиться війна і чому білоруси гірші за росіян? Перше відео інтерв'ю Юрія Гудименка після поранення
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини