xcounter
Calendar Icon

Росія атакувала Запоріжжя ракетами: пошкоджено 20 приватних будинків та 50 багатоповерхівок (відео)

Запоріжжя сьогодні вночі знову зазнало масованого ракетного обстрілу. Внаслідок ракетних ударів пошкоджено близько 70 будинків та 4 освітніх заклади. Також російська ракета зруйнувала під'їзд у багатоквартирному будинку — з 1 по 8 поверх. На цей час відомо про 17 загиблих. Про це у своєму Telegram повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

"На цей час, за попередньою інформацією, відомо, що ушкоджено близько 20-ти будинків приватного сектору та близько 50-ти багатоповерхівок. Також ушкоджено 4 освітніх заклади", - розповів Куртєв.

За попередньою інформацією, літаки випустили по Запоріжжю 12 ракет. Більшість ракет влучили в житлові багатоповерхові та приватні будинки в одному з районів Запоріжжя, повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

"Частково зруйновано 9-поверховий будинок. Зруйновано п’ять приватних будинків. Уражені об’єкти інфраструктури. Пошкоджено 20 автомобілів. Наразі відомо щодо 12 загиблих. Ушпиталено 49 постраждалих, з них 6 дітей", - повідомив Старух.

Після "прильотів" у місті виникло багато пожеж. Жителі Запоріжжя виклали у соцмережі численні відео наслідків обстрілу міста російськими військовими.

Під завалами цієї багатоповерхівки можуть знаходитись люди. З’явилось відео з місця рятувальної операції у Дніпровському районі Запоріжжя.

Як відомо, Росія вбила 30 українців і покалічила ще 88, вдаривши по гуманітарній колоні в Запоріжжі
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини