xcounter
Calendar Icon

Президента "Мотор Січі" Богуслаєва можуть обміняти на військових ЗСУ, які в російському полоні

Підозрюваного у держзраді АТ "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва можуть обміняти на українських військових. Про це в ефірі "Настоящего времени" заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Він повідомив, що по Богуслаєву зібрали досить великий обсяг конкретних доказів. Наприклад, у збитих бойових вертольотах РФ, які брали участь в обстрілі України, були знайдені деталі, що вказують на їхнє виробництво на "Мотор Січ". Як встановило слідство, запорізька компанія продовжувала поставляти запчастини Росії навіть після повномасштабного вторгнення 24 лютого.

На запитання журналіста, чи розглядає Офіс президента включення Богуслаєва в список на обмін з РФ, оскільки він є громадянином Росії, Подоляк відповів ствердно: "Так само, як по Медведчуку".

"По Медведчуку - використали суб'єкта, отримали всі дані, а далі займайтеся своїм Медведчуком. Ми забрали своїх хлопців. Я сподіваюся, що ми будемо використовувати будь-яку можливість, будь-яких людей, особливо громадян Росії, щоб забрати своїх пацанів", - сказав Подоляк.

Подоляк додав, що не виключає обмін Богуслаєва.

"Ні, виключати не будемо. Якщо треба буде забрати реальних громадян України, будемо робити все що завгодно. І ці суб'єкти можуть потрапити в обмінний список, - уточнив радник голови Офісу президента.

Нагадаємо, що керівника АТ "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва затримала СБУ 22 жовтня за підозрою у колабораційній діяльності та пособництві державі-агресору. Він з 2000 року має російське громадянство. 24 жовтня Богуслаєва заарештували на два місяці.

В оприлюднених СБУ телефонних розмовах з представниками "Ростеха" Богуслаєв говорив, що сподівається на агресію Путіна, інакше його розтерзають українські "нацисти".

Читайте також: Ціна виродження: чому полонені росіяни з українськими прізвищами хочуть знищити свою історичну Батьківщину? ​
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини