xcounter
Calendar Icon

Російські ракети атакували Запоріжжя під час відбою тривоги: "прильоти" у житловий квартал та підприємство (фото, відео)

06.11.2022 08:11 (Оновлено 06.11.2022 в 08:11)

Сьогодні вночі російські військові знову атакували Запоріжжя. Ушкоджень внаслідок ракетного удару ворога зазнали приватні будинки та будівля цивільної інфраструктури. За попередніми даними, загинула одна людина. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

"Ворожих обстрілів зазнав один житловий квартал. Через атаку там виникла пожежа. Інформація щодо постраждалих та щодо масштабів ушкоджень уточнюється", - розповів Куртєв.

Пізніше він додав, що через ворожі обстріли також зруйновано будівлю цивільної інфраструктури. Також від вибухової хвилі у прилеглих будинках повилітали шибки та пошкоджено дахи.

"За попередніми даними, на превеликий жаль, обстріли забрали життя однієї людини. Щирі співчуття рідним та близьким", - зазначив Куртєв.

У свою чергу голова Запорізької ОВА Олександр Старух додав, що зруйновано двоповерхову будівлю комерційного підприємства. Розбір завалів триває.

"Ще одна ракета впала на земельній ділянці у приватному секторі. Вибуховою хвилею і уламками пошкоджено вікна приватних будівель і два авто", - повідомив Старух.

У місцевих телеграм каналах з’явились відео наслідків "прильотів". Повідомляється, що просто під час відбою тривоги прогриміла серія вибухів, після яких почалась пожежа.

Нагадаємо, Росія вбила 30 українців і покалічила ще 88, вдаривши по гуманітарній колоні в Запоріжжі
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини