xcounter
Calendar Icon

ЗСУ влаштували файєршоу по штабу окупантів у Червоному Маяку: спалені танки і десятки російських військових

У селищі Червоний Маяк на окупованій частині Херсонщини сталась "бавовна". Про численні вибухи повідомили місцеві жителі учора після обіду. Пізніше місцеві джерела розповіли трохи більше подробиць про удари Збройних Сил по штабові окупантів у селищі Червоний Маяк.

"З 15 залпів по окупантах 3 прильоти по штабу орків. У той момент там, ймовірно, знаходилось командування підрозділів, які окупували селище. Поруч зі штабом формувалася колона бронетехніки. У цій колоні загорілись три танки. З руїн штабу витягнули близько півсотні загиблих російських військових. Така була ситуація близько 21:00 за київським часом", - повідомив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, посилаючись на місцеві джерела.

За словами журналіста, вцілілу техніку, яка стояла біля штабу, відтягнули, але не дуже далеко.

"Так що в окупантів є два варіанти, або чекати на друге відділення файєршоу, або якнайшвидше виконувати наказ Суровікіна на "маневр військ", - резюмував Цаплієнко.

Утім нагадаємо, що керівниця пресцентру Сил Оборони "Півдня" Наталья Гуменюк, коментуючи відхід росіян з Херсона, сказала: "Це постановче шоу".

"Заява російського командування може бути частиною інформаційно-психологічної операції, щоби створити хибне враження про справжні наміри", - пояснила Гуменюк.

Вона також наголосила, що росіяни створили рубежі оборони під Херсоном, а регулярні російські війська знаходяться на місцях і готові тримати оборону.

Читайте також: Деокупація Херсона: російські військові ниють, що ЗСУ перейшли у наступ і бої дуже тяжкі (фото, відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини