xcounter
Calendar Icon

Розстріл полонених РФ у Макіївці: у Навального підтримали наративи Кремля про страту й військовий злочин і вимагають покарання (відео)

20.11.2022 11:46 (Оновлено 20.11.2022 в 11:46)

У російському інформаційному просторі не вщухає тема розстрілу російських військових, які здалися в полон у Макіївці ("ЛНР"), але були розстріляні. Усе через російського солдата, який відкрив вогонь по українським військовим. Він забрав разом із собою всіх своїх товаришів, змусивши українського кулеметника стріляти у відповідь.

У прокремлівських ЗМІ звісно ж звинувачують військових ЗСУ у порушенні процедури здачі в полон, вимагаючи реакції від ООН та інших організацій. Формулювання пропагандистами ситуації подаються як "чергова кара та розстріл беззбройних російських полонених українськими солдатами."

Цікаво, як на цю подію відреагували російські так звані опозиціонери. Для прикладу, ось, що розповідає журналістка Кіра Ярмиш з команди Олексія Навального про "страшне відео".

"Судячи з цих кадрів, ми розуміємо, що полонених і солдатів стратили ... Вбивство полонених, а судячи з відео сталось саме це, військовий злочин. І винуваті звісно ж мають понести покарання. І тут треба дуже добре розуміти, що на війні люди буквально звіріють і втрачають людську подобу. Війна - це щоденні злочини з кожної сторони, але важливо пам’ятати, хто її почав", - зазначила російська журналістка, чиї слова виглядають, як "вашим і нашим", і які варто читати між рядками.

Читайте також: Розстріл російських військових, які здались у полон: що сталося насправді (повні відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини