xcounter
Calendar Icon

У Херсоні після вранішнього обстрілу дуже багато жертв і руйнувань: Зеленський опублікував моторошні фото

24.12.2022 12:11 (Оновлено 24.12.2022 в 12:11)

Сьогодні вранці російські військові обстріляли центр Херсона. Унаслідок чергового удару окупантів Корабельного району міста від мінно-вибухових травм загинули щонайменше 5 людей, ще десятки містян зазнали поранень. Про це повідомляє заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

"На зараз відомо про мінімум 5 загиблих та 20 поранених в результаті обстрілу центра міста", - зазначив Тимошенко.

На криваві події агресора відреагував також президент Володимир Зеленський.

"Соцмережі скоріш за все позначать ці фото як "чутливий контент". Але це не чутливий контент – це реальне життя України та українців. Країна-терорист продовжує нести рускій мір у вигляді обстрілів цивільного населення. Херсон. Зранку, у суботу, у переддень Різдва, у центральній частині міста. Це не військові обʼєкти, це не війна за правилами. Це терор, це вбивста заради залякування та задоволення. Світ має бачити та розуміти, проти якого абсолютного зла ми воюємо", - наголосив Зеленський.

Зазначимо, що обстріл росіяни здійснили у вихідний день, коли в центрі міста було багато людей на вулиці. Унаслідок обстрілу в Херсоні зруйновано багато будівель.

Читайте також: У Москві горіли військова частина, гуртожиток Росгвардії ОМОН та інститут легких сплавів, а в Саратові — військовий комісаріат (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини